Ensirokotus ja Ninnin kontrolli

Viime lokakuussa Ninni sai ikäviä uutisia. Veriarvot olivat huonot ja vointi heikkeni hetkessä. Siitä saakka ollaan menty päivä kerrallaan ja toivottu, että vointi paranee.

Eläinlääkäri Sanna Sirkiä
Eläinlääkäri Sanna Sirkiä / SanVet Oy

Säännöllisin väliajoin ollaan sitten käyty aina kontrollissa tutkittavana, nyt kesä jäi tosin vähän välistä, koska neidin vointi on ollut erinomainen. Ollaan menty edellisten ohjeiden pohjalta päivä kerrallaan, vointia kuunnellen.

Mila odottaa kiltisti oven takana.
Mila odottaa kiltisti oven takana.

Kun Milalle koitti ensimmäisten rokotusten aika, samalla Ninni lähti mukaan lääkäriin.
Ninniltä tehtiin virtsanäytetutkimus, sekä laaja verenkuva.

Yllätys oli suuri. Veriarvot ovat palanneet käytännössä normaalille tasolle. Ninni innokkaana lääkäriin katselemaan, muistaa kuinka lääkärillä on herkkuja tarjolla. Ilo mennä aina käymään lääkärillä, joka on niin sydämellinen. Lämmin suositus meiltäkin Sannalle ja SanVet Oy:lle.