Syksy saapuu, rokotukset saatu ja talvea päin mennään…

Syksy saapuu, pieni neiti on kasvanut. Aamukävelyllä lähimmäisellä kauppakeskukselle kävi Mila puntarilla. Neidille on painoa tullut jo hyvin, 7,5kg. Iso tyttö. Jännää nähdä, yltääkö neiti iso-isomummun tasalle, meneekö jopa yli.

Käytössä on Dognote – aplikaatio, jossa on kiva seurata kehitystä ja oppimista. Samalla voidaan syöttää perheen kesken esim. ruokailut, ulkoilut ja muut tärkeät elämäntapahtumat sinne. (Tämä ei ole maksettu mainos)

Paljon ollaan uutta opittukin, hihnassa kulkeminen on arkipäivää, irti osataan olla rajatulla alueella. Enää ei ihmiset, ratikat, bussit tai metrotkaan pelota. Portaissa kävellään kuin aina olisi portaissa asuttu.

Sisäsiisteyskin alkaa tuntua sille että se alkaa jo sujumaan hiljalleen vaikka alkuun tuntuikin, ettei tästä tule mitään. Eilen iltapäivällä Mila tuli pyytämään ulos, näytti sitten ulko-ovea että tuonne pitäisi päästä. Ja kakkahätä se pienellä neidillä olikin. Ollaan ylpeitä tästä, että oppimista tapahtuu.

Syyskoira Mila
Arabianrannassa syysaamun kävelyllä.

Kävimme tässä taannoin tehosterokotuksilla tutun eläinlääkärin luona, samalla Mila sai passin. On sitten valmiina ulkomaailman suuriin seikkailuihin. Innolla odotellaan, koska päästäänkään maailmalle näyttelyyn. Vielä pitää toki kasvaa muutama kuukausi ainakin, ennenkuin sellaista voi edes harkita.

Nappisilmäinen Milaneiti
Nappisilmäinen Milaneiti